Blog

Constantin Lupulescu, debut perfect la SuperChess Cup 2019

Constantin Lupulescu, debut perfect la SuperChess Cup 2019

Îi cunoaștem foarte bine pe cei mai buni șahiști ai momentului din România, dar cum s-au comportat ei în prima zi de SuperChess Cup 2019?

Singura partidă nedecisă a primei runde a fost cea dintre Mircea Pârligras și Andrei Istrățescu, restul de patru au fost câștigate de jucătorii cu piesele albe.

rezultate romani runda01

În runda a doua s-a jucat după același scenariu, 4 partide decise și doar o singură remiză, singurii jucători cu un scor perfect, fiind Constantin Lupulescu și Tiberiu Georgescu.

rezultate romani runda02

Ultima rundă nu a fost diferită de primele două, s-a jucat la victorie, s-a atacat, singurul care a reușit să câștige toate cele trei partide a fost Constantin Lupulescu.

rezultate romani runda03

Astfel favoritul hârtiei, reușește după prima zi de joc să își adjudece un ecart minim, dar după un rezultat perfect: 3 victorii din 3 partide. "Au fost partide de luptă, în prima am avut inițiativă, a doua, cu Corina, cumva cred că a încurcat ceva ea, ultima însă a fost un final complex, a găsit multe resurse. Putea fi remiză, am reușit să câștig. Cred că fetele sperau la mai mult, că în general rezultatele mele cu fete nu au fost grozave, deci acum au fost surprinse", a glumit Lupulescu la finalul zilei.

clasament romani ziua1

Image